İhtiyaçlarınız için özelleştirilmiş büyük veri alt yapıları, biriken verilerinizi anlamlandırmanıza ve hızlı karar almanıza yardımcı olan tahmin ve çözüme yönelik modelleme uygulamaları geliştiriyoruz.
Ufuk 2020 programında, Bilgi ve İletişim Teknolojileri (ICT) alanındaki proje tekliflerinize uygun teknoloji sağlayıcı mı arıyorsunuz? Proje süresince, hem teklifin kabul edilmesi için hem de projenin başarıyla sonuçlandırılması için çok çalışacak, yetenekli bir ortağa mı ihtiyacınız var? SRDC olarak, 5., 6., 7. Çerçeve Programlarına ve Ufuk 2020 programına kabul edilen proje teklifleri sunma ve bu projeleri başarıyla sonuçlandırma konusunda bilinen bir geçmişe sahibiz. Avrupa Komisyonu tarafından hem 7. Çerçeve hem de Ufuk 2020 programında Türkiye'nin en başarılı KOBİ'si seçildik. Ufuk Avrupa programında bu başarıyı sizinle birlikte yakalayabiliriz!
Ulusal TÜBİTAK projelerinde kurduğunuz konsorsiyuma bir ortak mı arıyorsunuz? Ya da örneğin Anlamsal Web teknolojileri konusunda danışmanlık hizmeti alabileceğiniz uzmanlar mı arıyorsunuz? ITEA ve CELTIC PLUS projeleriniz için Türkiye'den, Bilgi ve İletişim Teknolojileri konusunda çalışan, tecrübeli bir ortağa mı ihtiyacınız var? Bugüne kadar TÜBİTAK tarafından desteklenmiş projelerimiz sonucunda ürettiğimiz birçok ürünü piyasaya sunduk. Sahip olduğumuz tecrübeyle sizi Ar-Ge projelerinizde başarıya götürebiliriz!
Kamuya sunulacak veya kurum içinde kullanılacak Bilgi ve İletişim Teknolojileri servisleriyle ilgili, özellikle standartlar, birlikte işlerlik ve sistem testleri konusundaki Ar-Ge faaliyetleriniz için desteğe mi ihtiyacınız var? SRDC ekibi olarak şirketimizi kurarken temel motivasyonlarımızdan birisi de uluslararası Ar-Ge çalışmalarımızdan kazandığımız bilgi birikimini kendi ülkemize ve kamuya transfer etmekti. Bugüne kadar Türkiye'de ve farklı Avrupa ülkelerinde bu anlamda birçok kazanım elde ettik. Sizinle birlikte daha fazlasını başarabiliriz!
Bilgi ve İletişim Teknolojileriyle ilgili Ar-Ge faaliyetlerinizi yürütecek güvenilir bir iş ortağına mı ihtiyacınız var? Ya da çok özel bir alanda tecrübesine güvenebileceğiniz ve birlikte çalışabileceğiniz birilerini mi arıyorsunuz? Kurulduğumuz günden bu yana orta ve büyük ölçekteki birçok firmaya bu konuda destek olduk. Size de yardımcı olabiliriz!
Yeni standartlar tanımlama, var olanları iyileştirme ve yerelleştirme, standartlar üzerine entegrasyon profilleri tanımlama, yeni standartların ilk uygulamarını geliştirme, uygunluk testleri gerçekleştirme ve eSağlık, eİş ve birlikte işlerlik testlerinin geçerli olduğu diğer alanlarda ruhsatlandırma/sertifikasyon yapabilecek uzmanlar mı arıyorsunuz? SRDC olarak bu gibi aktiviteleri CEN, OASIS ve IHE çatıları altında zaten yapmaktayız. Sizin için de hizmet verebiliriz!
Prof. Dr. Asuman Doğaç, Avrupa Komisyonu'nun Çerçeve Programlarından Ar-Ge projesi desteği alan ilk Türk araştırmacıdır. Prof. Dr. Asuman Doğaç bu Ar-Ge desteklerini almaya başladığında Türkiye henüz Çerçeve Programlarının üyesi değildi.
O zamandan bu yana birçok 5., 6. ve 7. Çerçeve Programı ve Ufuk 2020 Ar-Ge projesine ortak olarak katıldık veya koordinatör olarak görev aldık.
TÜBİTAK tarafından 2011 ve 2012 yıllarında yayınlanan istatistiklerde, Avrupa'dan Türkiye'ye en çok sayıda Ar-Ge projesi ve en fazla miktarda bütçe getiren şirket olarak listelenmekten gurur duymaktayız.
Avrupa Komisyonu tarafından hem 7. Çerçeve hem de Ufuk 2020 programında Türkiye'nin en başarılı KOBİ'si seçildik.
TÜBİTAK'ın KOBİ'lere yönelik desteklerinden faydalandığımız ilk Ar-Ge projemizin sonucunda kapsamlı bir birlikte işlerlik test altyapısı olan TestBATN'ı ürettik.
ITEA programı kapsamındaki OSAMI-Commons projesinde bir Kişisel Sağlık Kaydı platformu olan eSağlıkKaydım'ı geliştirdik.
Bir ITEA projesi olan RECONSURVE kapsamında, deniz gözetleme aktiviteleri için Komuta Kontrol Sistemleri üzerine, yeniden yapılandırılabilir durumsal farkındalık sistemi geliştirdik.
2007 yılından beri T.C. Sağlık Bakanlığı'na Ulusal Sağlık Bilgi Sistemi'nin (SağlıkNet) geliştirilmesi ve test edilmesi konusunda danışmanlık hizmeti sunmaktayız.
Gelir İdaresi Başkanlığı ile birlikte UBL 2.0 standardı üzerine Türkiye'nin eFatura profilini geliştirdik.
eDoCreator ürününü kullanarak Hollanda İçişleri Bakanlığı için UBL 2.0 iş dokümanları standardının Flemenkçe'ye uyarlamasını yaptık.
Türk Telekom'un Ar-Ge ortağı olarak mobil Kişisel Sağlık Kaydı platformunu geliştirdik.
Türkiye'de Hastane Bilgi Yönetim Sistemi üreten onlarca firmaya HL7 CDA R2, IHE profilleri ve DICOM gibi ulusal ve uluslararası standartlara uyum sağlamaları için teknik danışmanlık hizmetleri verdik. Bu hizmetleri verirken gerektiğinde TestBATN platformunu kullandık ve firmaların başarılarını IHE Connectathons gibi ulusal ve uluslararası test etkinliklerinde paylaştık.
SemanticMDR platformumuzun özelleştirilmiş halini bir Hollanda firması için geliştirdik.
CEN Global eBusiness Interoperability Test Bed (GITB) Workshop Agreement isimli organizasyona başkanlık ediyoruz; aynı zamanda GITB uyumlu test ortamının yapısal tasarımı ve açık kaynaklı olarak geliştirilmesi aktivitelerinde rol alıyoruz. Diğer taraftan CEN Business Interoperability Interfaces (BII) Workshop Agreement kapsamında UBL 2.1 ve UN/CEFACT XML standartları tabanlı, ihale sonrası süreçlerindeki dokümanlar için uygulama geliştirme kılavuzları hazırlıyoruz.
Gelir İdaresi Başkanlığı için Türkiye'nin eFatura içeriğini geliştirdiğimiz sırada OASIS Semantic Support for Electronic Business Document Interoperability teknik komitesine ve OASIS UBL Turkish Localization alt komitesine başkanlık ettik. Bu bağlamda Core Component tabanlı elektronik doküman standartlarının anlamsal birlikte işlerliği için gerekli yapısal mekanizmaları geliştirdik.
IHE altında bulunan Quality, Research and Public Health (QRPH) komitelerinde aktif olarak rol almakta ve teknik başkanlığını yürütmekteyiz. IHE altındaki bu alanda, üstveri elemanlarının sorgulanması ve uygulamalar arasındaki transferini hedefleyen Data Element Exchange (DEX) isimli birlikte işlerlik profilini geliştirdik.
İhtiyaçlarınız için özelleştirilmiş büyük veri alt yapıları, biriken verilerinizi anlamlandırmanıza ve hızlı karar almanıza yardımcı olan tahmin ve çözüme yönelik modelleme uygulamaları geliştiriyoruz.
Kamu kurum ve kuruluşlarının birlikte işlerliğini sağlayabilmek adına standart tabanlı çözümler sunuyoruz.
Acil Durum Yönetimi ve Güvenlik gereksinimleri için birlikte işlerlik çözümleri üretiyoruz.
E-Ticaret ve B2B’yi bir araya getiren çözümler üretiyoruz.
Kalabalık şehir hayatını gelişmiş akıllı şehir platformlarımızla kolaylaştırmayı öngörüyoruz.
Yazılımlarınızın Birlikte İşlerlik Standartlarına uyumluluğunu kanıtlamak için test servisleri sunuyoruz.